torsdag 5 maj 2011

Nu ska det gå att kommentera!

Nu har vi fått hjälp så att det ska gå att skriva inlägg, jag kan inte prova då jag blir inloggad utan vidare då jag går in. Prova gärna så vi vet.

Vi har fått in över 200 svar på vår enkät som vi nu ska sammanställa för att se om intresset är så stort så vi vågar fortsätta. Det är ju en stor investering så den affärsplan vi ska göra får framvisa om vi kan få ekonomi och bära våra kostnader.
Idag ska vi tala med kommunen om en lokal i Sparreholm som ägs av Kommunen det vore ju en stor fördel av ekonomiska skäl. Men...då får vi driva ett sommarcafé med turist information under 5 veckor och då får vi lämplig lokal för spinneri samt andra hantverk. Det blir en spännande dag idag.

1 kommentar:

 1. Äntligen!
  Vad bra att ni fick till det här med kommentarer till slut!
  Hoppas att det löser sig som ni vill med lokalen och det låter ju även som en bra grej det här med sommarcaféet+turistinformation, ju mer det finns desto mer folk kan man locka till sig. Jag kommer och fikar helt klart!
  Kanske blir det även försäljning av olika sorters ull-hantverk om jag fattat rätt... eller? Jag vill gärna vara med på ett hörn i så fall.
  Följer med spänning ert arbete och håller tummarna för att det blir verklighet av planerna.
  Moni Ström-Lundin
  Makalöst Filtmakeri

  SvaraRadera