onsdag 6 juni 2012

Informationsmöte den 31 maj

I torsdags så hade vi nästan fullt hus på Folekts Hus i Sparreholm, vi var över 40 stycken vilket är enastående en försommar kväll när så mycket händer överallt. Vi presenterade oss och vilka olika bakgrunder vi tre har och så berättade Regina ifrån Companion om hur en ekonomisk förening i kooperativ fungerar med andelar, ansvar osv. De flesta kände till formen då många lantbrukare känner till Scan LRF osv. Gunilla berättade om vår investeringsbudget och affärsplan. Vi hade en lista där dom som kan tänkas gå in som andelsägare tecknade sig, en andel kostar 5000 och man får köpa flera. Det var en positiv stämning och vi ser nu fram emot nästa möte någon gång i augusti. Vi ska nu jobba vidare på att få vår finansiering klar och ska på måndag träffa Tillväxtbanken och senare SEB. Kommunen har lovat oss ett förslag på hyreskontrakt som vi ju behöver presentera för banker osv.

2 kommentarer:

 1. Förlåt!
  Jag hade ju anmält att jag skulle komma men jag hade precis börjat jobba på wärdshuset här i malmköping och det var några riktigt intensiva dagar där i början så jag glömde helt bort det, typiskt mig faktiskt. Hoppas ändå att det gick bra och att ni fick några nya andelsägare.
  /Moni

  SvaraRadera
 2. Inte hela världen, vi kommer att göra ett utskick med ett skrivet referat så får du se vad som sas.
  Kul att du fått jobb på hemmaplan, vi har börjat planera ullfestivalen den 25 augusti,vill du vara med på något vis och i så fall vilket?
  Hör av dig.
  Marianne

  SvaraRadera