måndag 19 december 2011

Små steg

Just nu jobbar vi med en lokal i Sparreholm, Kommunen har den som rivningsobjekt men jag undersöker vad det kan kosta att göra den i ordning för våra behov. Det är Daxdoors gamla kontor som ligger bredvid Sparreholms Åkeris kontor och uppställningsplats på samma sida som Gästgiveriet.
Det har stått tomt i ca 6 år och vatten och avlopp är avstäng så kostnader för att få ordning på det är nog 400 000-500 000 tusen kronor. Vi ska göra en skrivelse för att få köpa det för 1kr och arrendera marken på lång tid.Men vem vet. Vi träffat Companion i början av Januari och färdigställa vår affärsplan. Vi har bildat en Ekonomisk förening som heter Båvens Spinnhus.
När vi färdigställt vår affärsplan och förhoppningsvis fått klart med kommunen ska vi bjuda in dom som anmält intresse att vara med och presentera vad vi kommit fram till och även ta in några flera medlemmar då vi behöver vara flera som drar detta framåt.
Just nu ligger leveranstiden på Minimillen på 5 månader och färdigställande av lokal tar ju sin tid också.

Vi får höras i början av nästa år med goda nyheter.
God Jul
Gott Nytt ÅR

Marianne

3 kommentarer:

 1. ååh vad spännande,
  Jag håller tummarna nu för att det blir som ni vill och har tänkt. Är jättenyfiken och förväntansfull på fortsättningen på det hela.
  Ser fram emot nya året nu!
  Hörs då. Stort Lycka till!
  /Moni

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra jag tycker det tar så lång tid så jag är rädd att folk ger upp.

  SvaraRadera
 3. Cilla på Hyltingeö20 december 2011 20:45

  Jätteroligt att det fortskrider - vi finns kvar här ute, med ull och förväntan! God Jul och Gott Nytt År

  SvaraRadera